top of page

Onze visie

De opvoeding van een hond kan best een uitdaging zijn. Als je een hond neemt, wil je graag dat hij je maatje wordt. Want als alles goed gaat, zal hij voor minstens de volgende 10 jaar deel uit maken van je gezin. 

Heb je net een pup, die nog bijna alles moet leren? Of adopteerde je een iets oudere hond die je beter wil doen luisteren? We begeleiden je graag bij de eerste stappen in dit nieuwe avontuur. 

We delen onze kennis, inzichten, tips en tricks en oefenen in kleine groepjes op situaties die je onderweg of thuis zal tegenkomen. Onze instructeurs leren je stap voor stap hoe je bepaalde gedragingen van je hond aan- of juist afleert. Het versterken van de vertrouwensband tussen jou en je hond staat hierbij centraal. 

 

Hebben jij en je hond na het aanleren van deze basisvaardigheden het hondensportvirus helemaal te pakken? Dan bieden we een verdere opleiding in verschillende hondensportdisciplines aan. 

Onze leermethode

Onze hondenschool heeft er voor gekozen om de clickermethode als een basisonderdeel van de training te gebruiken. Deze manier om iets aan te leren vindt haar oorsprong in de training van dolfijnen. De hond leert met deze methode na te denken over gewenst gedrag. Een klein toestelletje dat een clickgeluid maakt, zal je helpen om het gewenst gedrag op het juiste moment te belonen. Tijdens onze lessen wordt de clicker alleen gebruikt om specifieke oefeningen aan te leren.

clicker.jpg
96791603_1266420693566527_13922995483443
bottom of page